Winst SC Monster op Schipluiden

SC Monster zocht vol de aanval in de openingsfase tegen Schipluiden en drukte de tegenstander volledig op de eigen helft. Het leverde de thuisclub geen doelpunten op omdat het schortte aan een goede afronding. In de tweede helft lukte het SC Monster wel om te scoren. Ramon Bruers nam niet alleen de 1-0 voor zijn rekening, maar gooide het duel vlak voor tijd ook op slot: 2-0. Vlak voor het eindsignaal ontstond er een opstootje tussen Bas de Brabander en zijn tegenstander. De scheidsrechter greep resoluut in en stuurde zowel De Brabander als zijn tegenstander met rood van het veld en floot vervolgens wijselijk direct af.

Verburch – sv Madestein gestaakt

Verburch was in de eerste helft goed op dreef tegen sv Madestein. De Poeldijkers gingen aan de thee met een 4-0 voorsprong op het bord. Vince van der Knaap en Ilhan Senturk scoorden beiden twee keer. Na veertig minuten wilde sv Madestein niet verder spelen, nadat volgens de bezoekers de arbiter een racistische opmerking zou hebben gemaakt.