Afbeelding
(Foto: )

Scouts leren karatetrap en verkopen tafels

De nieuwbouworganisatie van Scouting Polanen in Monster zit niet stil. Inmiddels zijn er meerdere nieuwe acties gestart. De grootste van dit jaar is de Winter Fair.

De Winter Fair is op zaterdag 17 december van 17.00 tot 20.00 uur. Niet alleen leden kunnen hun bijdrage leveren aan deze gezellige kerstmarkt. Er zijn namelijk ook tafels beschikbaar voor bedrijven en andere enthousiaste organisaties of particulieren. Deze gezellige avond is al aardig gevuld. Zo is er al de verkoop van haakwerken, armbanden, erwtensoep, chocolademelk, glühwein en poffertjes. Daarnaast zijn er verschillende spellen, kan men geschminkt worden en een hartje of kerstknutsel versieren. Uiteraard is alles aangekleed in een gezellige kerstsfeer met lichtjes, kleine vuurtjes en kerstbomen.

Bedrijven, organisaties en particulieren kunnen zich nog aanmelden tot 15 november. De tafels kosten tussen € 20 en 30. Zie hiervoor www.scoutingpolanen.nl voor meer informatie.


De eerstvolgende activiteit is een echte karatetraining. Op 13 november leert een karatetrainer alle leden en andere geïnteresseerden de beste moves. Deze training is van 10.30 tot 12.00 uur in het gebouw van de tafeltennisvereniging Smash aan de Jan Steenstraat 2 in Monster. De training is geschikt voor iedereen van 6-99 jaar. De kosten van deze training zijn € 5 per persoon, koffie en thee kost € 1. Er zal een pauze zijn en na afloop kan nog worden nagepraat. Graag sportkleding en sportschoenen met witte zolen aantrekken. Er zijn kleedkamers aanwezig.

Alle opbrengsten zijn bestemd voor de nieuwbouw van het verenigingsgebouw. Volg de vereniging op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste informatie over alle acties.

Afbeelding