Jordi van Maanen van SC Monster nam twee van de vier treffers voor zijn rekening. (Foto: Bert Tielemans)

Sportclub Monster doet goede zaken

Lijstaanvoerder Sportclub Monster deed goede zaken in de derby met KMD. Halverwege de eerste helft nam de thuisploeg op Sportpark Polanen een 1-0 voorsprong. Keke Stam stelde Jordi van Maanen in staat om de 1-0 te scoren. Tien minuten later was Van Maanen opnieuw trefzeker en ging Sportclub Monster de rust in met een 2-0 voorsprong. In de tweede helft konden Jesper Warbout en opnieuw Jordi van Maanen de score nog verdubbelen: 4-0. (Bron: HaaglandenVoetbal.nl)

Wederom monsterscore Verburch

Verburch boekte haar tweede 7-0 overwinning op rij. Nadat afgelopen dinsdag het duel met sv Madestein met een 7-0 zege werd afgesloten, moest ook Zuid West DH met dezelfde score terug naar Den Haag. Na 45 minuten spelen stond er nog een bescheiden 2-0 stand op het bord door treffers van Ilhan Sentürk en Sander Lorsheyd. Pas in de 64e minuut viel de 3-0 door een inzet van Tim van Luijk. Bart van Kester, Serkan Tuzlacik (2x) en Tim van Luijk voerden de score daarna rap op naar 7-0.

Jordi van Maanen nam twee van de vier treffers voor zijn rekening.