Kraamhouders gezocht voor Monsterse Kerstmarkt

Voor de Kerstmarkt van vrijdag 16 december aanstaande zoekt de BIZ Monster nog kraamhouders. Dus heeft u een sfeervolle, gezellige of opvallende kraam die in het straatbeeld van Monster zeker niet mag ontbreken, neem dan snel contact op met Elly Hop van de gelijknamige Broodjeszaak in de Zeestraat 5 in Monster, 0174-244819. Natuurlijk kunt u ook even binnenlopen. U kunt zich nog tot en met eind november opgeven voor deelname aan deze gezellige Kerstmarkt in het centrum van Monster.


Zangdienst in Ter Heijde

Zondagavond 13 november is er een zangdienst in de kerk van Ter Heijde: aanvang 19.00 uur. Het thema is Ter Heijde aan zee – de liederen gaan dus vooral over de zee. Voorganger is ds. Jan Maasland en organist is Cor Verbree.


Kunst voor het Volk in Backerhof

Afgelopen week heeft Westlands koor Kunst voor het Volk onder leiding van de nieuwe dirigent Alexander Prins in het kader van ‘Zingen voor Ouderen’ een optreden verzorgd in De Backerhof in Poeldijk. Dit initiatief, dat mogelijk gemaakt wordt door Fonds 1818, werd goed ontvangen door het aanwezige publiek. Het koor bracht liederen van onder meer Sullivan,Jenkins, Beethoven en Mozart ten gehore. Koorzang werd afgewisseld met pianospel, samenzang en een solist.