Mr. Michiel Vogelaar en mr. Jorien Bijsterbosch
Mr. Michiel Vogelaar en mr. Jorien Bijsterbosch (Foto: Edwin Bosch)

Gratis spreekuur bij advocatenpraktijk

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten houdt op vrijdag 21 en zaterdag 22 januari een gratis inloopspreekuur 'familierecht' in haar vestiging aan de Oudelandstraat 1 in 's-Gravenzande.

Tijdens het inloopspreekuur staan de gespecialiseerde advocaten mr. N.T. (Michiel) Vogelaar en mr. J.S. (Jorien) Bijsterbosch klaar om gratis en vrijblijvend uw vragen over echtscheiding, alimentatie, omgangsregelingen, afstamming en andere familierechtelijke zaken te beantwoorden. Ook voor vragen over erfrecht of mediation kunt u bij hen terecht. Mr. Michiel Vogelaar is geregistreerd familiemediator bij de Mediation Federatie Nederland.
Het familierechtspreekuur is gratis en geheel vrijblijvend. Vanwege de RIVM-richtlijnen wordt wel gevraagd om via het contactformulier op onze website (www.vbsadvocaten.nl) uw naam en telefoonnummer achter te laten. Het kantoor neemt dan telefonisch contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Dit om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk aanwezig zijn.

Telefonisch

Komt u liever niet naar het kantoor? Dan kunt u uiteraard ook altijd geheel kosteloos en vrijblijvend een telefonische afspraak maken. De familierechtspecialisten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten staan ook telefonisch voor u klaar!

Vestigingen

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten staat, vanuit haar twee vestigingen in het Westland - in 's-Gravenzande en Honselersdijk - met zo'n 20 medewerkers, particulieren en bedrijven in het Westland bij, maar ook Greenport bedrijven in heel Nederland.

Meer informatie? Kijk dan op www.vbsadvocaten.nl