Tijdens de voetbaldagen wordt geschaafd aan de techniek door veel acties te maken.
Tijdens de voetbaldagen wordt geschaafd aan de techniek door veel acties te maken. (Foto: pr)

Jeugdvoetbaldagen bij Duno

Op het complex van HSV Duno aan de Monseigneur Nolenslaan 9 worden op maandag 24 en dinsdag 25 oktober de jeugdvoetbaldagen gehouden. Jeugdspelers (5 tot en met 15 jaar) uit de regio kunnen deze dagen trainen als een echte prof. De organisatie is in handen van de staf van Jeugdvoetbalopleiding.

Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging, iedereen kan zich aanmelden! De trainingen worden verzorgd door professionele trainers. Men krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties, ontwikkelt de speler zijn handelingssnelheid. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit gebeurt door veelzijdige techniektraining. 

Men kan zich inschrijven voor deze jeugdvoetbaldagen op www.jeugdvoetbaldagen.com/komende-jeugdvoetbaldagen Iedereen mag zich aanmelden, men hoeft dus geen lid van een bepaalde vereniging te zijn. Het is bovendien mogelijk om een verzoek in te dienen om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep geplaatst te worden.