Een speler van S.V. Loosduinen aan de bal. (Foto: S.V. Loosduinen)

Valse start voor S.V. Loosduinen in derby tegen PGS/Vogel

Na een lange voorbereiding stond voor de ploeg van trainers Ronald Paats en Roy de Geus afgelopen zaterdag de eerste competitiewedstrijd op het programma. Het was meteen een derby, want buurman PGS/Vogel kwam op bezoek op sportpark Madestein.

Door Sander Böhms

De wedstrijd werd voorafgegaan met een paar blauwe rookpotten tijdens de opkomst van beide elftallen. Pupil van de week Mohamed deed samen met Loosduinen spits Tom Vrieling de aftrap. Mohamed schoot de bal fraai binnen.

Alle doelpunten in het duel tussen Loosduinen en PGS/VOGEL werden in de eerste helft gescoord. Al binnen een kwartier leidde de formatie van trainer Vita Lorente met 0-2 door treffers van Glenn Plum en Danny Plugge. Na iets meer dan een half uur spelen kwam PGS/VOGEL zelfs op 0-3 door opnieuw Plum. Bart Ruwaard schoot even later S.V. Loosduinen nog wel naar 1-3, maar verder kwam de thuisploeg niet. De tweede helft was wat rommelig met vele kansen voor PGS/Vogel maar ook met een niet te passeren keeper Pieter Blanken. Hierna floot de scheidsrechter Robin Straub die overigens een goede wedstrijd had gefloten voor het einde van de sportieve wedstrijd. Na afloop was er nog een gezellige derde helft met zanger Herbert. Aanstaande zaterdag 1 oktober gaat S.V. Loosduinen op bezoek bij HSV Duno aan de Mgr. Nolenslaan. Let op: de aanvang is om 14.15 uur.