Vraagelkaar coaches brengen buurtgenoten met dezelfde interesses met elkaar in contact.
Vraagelkaar coaches brengen buurtgenoten met dezelfde interesses met elkaar in contact. (Foto: Vraagelkaar)

Vraagelkaar Café voor buurtbewoners

Bewoners van Transvaal zijn woensdag 5 oktober welkom in Julianaplaza aan de Schalk Burgerstraat 217. Wethouder Kavita Parbhudayal opent het Vraagelkaar Café. Deelname is gratis. 

De bewoners van Transvaal kunnen tijdens het Vraagelkaar Café deelnemen aan bijzondere workshops, samen een gratis lunch gebruiken en buurtgenoten ontmoeten. uHet programma bestaat deze dag uit verschillende activiteiten, zoals: schilderen, stoelyoga, filosofie of een ontspannende massage. Ook kan er aangeschoven worden bij één van de Vraagelkaar coaches aan de ‘Gelukstafel'. Deze coaches brengen iemand desgewenst in contact met een buurtgenoot of buurtgenoten met dezelfde interesses, die het leuk zou vinden om samen iets te doen.
Wil jij ook wandelen, fietsen of zwemmen? Of lijkt het je leuk om een oude hobby op te pakken? Een keer naar het museum of het theater gaan? Gezellig ergens wat te drinken? Meld je dan aan voor het Café en maak kennis met gezellige buurtgenoten die echt bij je passen.
Deelname is gratis, wel aanmelden voor 3 oktober! (let op: vooraf aanmelden is vereist!).Iedereen kan zich gratis aanmelden via de website: https://vraagelkaar.nl/cafe. Klik op Café ‘Julianaplaza Den Haag'. Wie geen toegang heeft tot internet , kan voor aanmelden bellen met Vraagelkaar op tel. 088-7878901. Wel internet? Stuur dan een e-mail sturen naar het volgende e-mailadres: vraag@vraagelkaar.nl.. Woensdag 5 oktober van 9.30 tot 13.30 uur in Julianaplaza aan de Schalk Burgerstraat 217.
Vraagelkaar is een platform voor verbinding en vriendschap. Vraagelkaar is gratis en voor alle leeftijden. Op vraagelkaar.nl kan je aangeven wat je leuk vindt om te doen of wat je voor een ander wil betekenen.