Boekidsfestival bij Pip in de Binckhorst

In PIP wordt zaterdag 21 en zondag 22 mei het Boekidsfestival gehouden. Boekids wil zoveel mogelijk kinderen en ouders met diverse achtergronden in contact brengen met (jeugd)literatuur, hen laten beleven hoe leuk en waardevol lezen is en hen stimuleren om actief met taal bezig te zijn.  PIP in de Binckhorst is hét cultuurpodium op het BINK36-terrein in Den Haag. Met onder andere workshops, exposities en dansavonden kan elke kunstliefhebber hier wel zijn ei kwijt. Er zijn twee binnenzalen en een tuin waar het muziekpodium en de bubbeltent komen te staan. Meer informatie en tickets via: https://boekids.nl/boekids-festival/

Bus 23 rijdt door naar Kijkduin

Wie met openbaar vervoer een dagje naar Kijkduin wil, kan hiervoor op bus 23 stappen. Sinds zaterdag 30 april rijdt deze bus elke zaterdag en zondag tussen 9.00 en 20.00 uur van Scheveningen-noord helemaal door naar de Haagse badplaats. En vanaf 9 juli tot en met 21 augustus zelfs elke dag. Normaal rijdt bus 23 rijdt tot halte Colijnplein in Loosduinen. De bus rijdt na halte Colijnplein via de Laan van Meerdervoort en gaat aan het einde rechtsaf via de Kijkduinsestraat naar Kijkduin. Bus 23 stopt bij de halten: Hoefbladlaan, Muurbloemweg (dit is een tijdelijke halte), Teunisbloemlaan, Kijkduinsestraat, Kijkduin Strand en eindpunt Kijkduin.

Nieuws te melden? Mail de redactie

Viert de voetbalclub een jubileum of is er binnenkort een straatfeest? Of heeft u iets anders te melden? Stuur uw bericht naar redactie.ph@uitgeverijwestmedia.nl en wie weet staat het volgende week al in de krant.