In Wateringen kan voortaan ook eten van restaurant De Beren in de Bogaard worden besteld.
In Wateringen kan voortaan ook eten van restaurant De Beren in de Bogaard worden besteld. (Foto: De Beren)

Bezorgrestaurant De Beren in de Bogaard breidt bezorggebied uit

Uitgaan

Bezorgrestaurant De Beren in Rijswijk bestaat precies één jaar. Dit viert de eigenaar door het bezorggebied uit te breiden naar Wateringen.

Pas één jaar zijn ze open; het bezorgrestaurant De Beren in Rijswijk, gevestigd in Bogaard stadscentrum. Toch hebben ze al genoeg meegemaakt om een klein boekwerk mee te vullen. Geopend tijdens de coronapandemie, kon het nieuwe bezorgrestaurant de bezorgdrukte nauwelijks aan. 

Wateringen

“Personeel werd in een razend tempo opgeleid om alle klanten te voorzien van de nodige doses Berengerechten,” vertelt eigenaar Julian Schuurmans. “Na deze aanvankelijke drukte, kregen we afgelopen zomer de ruimte om te evalueren. Het gevoel was zo positief, dat we besloten om het bezorggebied uit te breiden naar Wateringen.”

Goed contact

Wat Schuurmans en zijn team het meeste motiveert, is de trouwe achterban die het De Beren bezorgrestaurant in Rijswijk in zo’n korte tijd heeft opgebouwd. “Het is zo leuk om in goed contact te staan met onze klantenkring. Zelfs al bestellen sommigen wekelijks bij ons, ze nemen alsnog de tijd en moeite om een fijne recensie achter te laten.” 

Saté 10-daagse

Om samen met hun klanten het jubileum te vieren, lanceert het De Beren bezorgrestaurant op zaterdag 19 november een heuse Saté 10-daagse. Tien dagen lang de saté-menu’s voor een tientje. En de plannen voor het komende jaar? Het stellige voornemen om nóg meer klanten te verwelkomen en Berenfan te maken.