Tobias (rechts) en James van het Maatjesnetwerk in Delft.
Tobias (rechts) en James van het Maatjesnetwerk in Delft. (Foto: Frank Jansen)

(Advertorial)

Huis van de Stad, 3 oktober: maatjes-informatiemarkt

Samen is leuker!

Afgelopen week is huis aan huis het magazine Samen is leuker! op de mat gevallen. Het blad, een initiatief van Rijswijk Doet en de gemeente, roept Rijswijkers op om maatje te worden. Taalles geven, fietsen, wandelen of koffie drinken? Dat is leuker samen met een maatje.

Dat het voldoening geeft om maatje voor iemand te zijn, spreekt wel uit de afsluitende quote in het magazine: ‘Lieve buddy’s, maatjes, kameraden, buddyguards en kompanen uit Rijswijk: bedankt voor jullie tijd, luisterend oor, zorg, geduld en aandacht.’

Maatjes-informatiemarkt: 3 oktober in het Huis van de Stad

Voor wie meer wil weten over maatje worden of een maatje vinden in Rijswijk is er een informatiemarkt op maandag 3 oktober, tussen 16.00 en 18.00 uur in het Huis van de Stad Rijswijk, aan de Generaal Spoorlaan 2. Alle maatjesprojecten presenteren zich tijdens deze markt. 

Bezoekers kunnen tegelijkertijd een blik werpen op het fraai verbouwde voormalige gemeentehuis.

Rijswijk Doet

Voor meer informatie over maatjes in Rijswijk, mail naar info@rijswijkdoet.nl. Wie het magazine niet heeft ontvangen (woningen met een NEE-NEE sticker) kan het op 3 oktober afhalen tijdens de informatiemarkt. Of daarna in wijkcentrum Stervoorde en bij de gemeente.