Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Tuintonenfestival Watergang

WATERGANG - Komende Zaterdag 11 juni  vindt de 10e editie plaats van het Tuintonen Festival in Watergang. Na een paar jaar met restricties, hoopt de organisatie dit jaar weer te kunnen knallen met een jubileum editie van het festival.

Het festival wordt om 13 uur geopend door de burgemeester met een muziekale omlijsting van opzwepende Braziliaanse Samba. Daarna gaat het fantastische programma van start. Stekelige Nederlandstalige indiepop, dansbare en vakk swingende wereldmuziek, tango's in Argentijdse traditie, jazz/popnummer, aanstekelijke Klezmer, old time bluegrass is slechts een greep uit het programma van het Tuintonen Festival 2022. Meer dan 100 muziekanten zullen optreden op deze swingende middag. 

De Dorpsstraat (vanaf nummer 45 en lager) in WaterganG zal het decor van het festival zijn met diverse optredens in verschillende tuinen en de kerk.  Uiteraard zijn er (tussen de optredens door) ook drankjes en hapjes te verkrijgen op diverse locaties. Gedurende het hele festival zijn de beroemde pizza’s van Garibaldi’s te krijgen nabij de Dorpsstraat 29.

Een gedetailleerd programma van het festival is beschikbaar op de website van het festival: www.tuintonenfestival.nl 

De organisatie kijkt uit naar een mooie dag met gratis toegang, vrolijke noten en vooral veel gezelligheid.