Jumbo in Eggert opent op 18 mei

PURMEREND - De nieuwe Jumbo winkel in Winkelcentrum Eggert aan de Weeshuissteeg in Purmerend is vanaf woensdag 18 mei 09.00 uur open. 

Klanten hebben hier volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment met extra veel aandacht voor vers. Zo krijgt de nieuwe winkel vers belegde broodjes, verse pizza om thuis af te bakken en verse maaltijdsalades. De indeling van de winkel is ruim en overzichtelijk, waardoor mensen er gemakkelijk hun weg vinden. 

Alle klanten die voor een bedrag van 20 euro of meer aan boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (deze actie is geldig tot en met zondag 22 mei). Ondernemer Jasmijn Uitendaal vertelt: “De nieuwe winkel is prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om klanten te laten ervaren wat de succesvolle Jumbo formule inhoudt: een groot assortiment, de beste service en euro’s goedkoper. Met ruim 1.000 vierkante meter aan vloeroppervlakte biedt onze winkel genoeg ruimte voor een optimale winkelervaring.” Klanten krijgen bij besteding vanaf 25 euro aan boodschappen het eerste uur parkeren in de Q-park Willem Eggert garage vergoed.


De nieuwe winkel biedt een groot en gevarieerd assortiment, waarbij klanten keus hebben uit allerlei culinaire en versbereide extra's. Zo vinden echte fijnproevers er bijvoorbeeld pizza's om thuis af te bakken en kunnen klanten er terecht voor verse broodjes en maaltijdsalades.