Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Biljartclub kan nieuwe leden plaatsen

PURMEREND - Biljartvereniging Wheremolen speelt in het centrum van Stichting Biljartcentrum Purmerend (SBP) Karekietpark 22. Vanwege Corona en persoonlijke omstandigheden zijn er helaas enkele leden weggevallen waardoor de club nu nog 19 leden heeft. Er is ruimte is voor 5 nieuwe leden.

Wheremolen speelt op de maandagavond, de zaal is open vanaf 18.00 uur en de wedstrijden beginnen om 19.30 uur , waardoor er dus vanaf 6 uur tot half 8 een ruime inspeeltijd mogelijk is. De vereniging heeft de beschikking over 6 biljarts en er kan worden gespeeld met 3 of 4 personen per tafel en alle spelers spelen 2 wedstrijden.

Jaarlijks worden 3 competities gespeeld: voorjaar-, zomer- en najaarcompetitie. Er worden geen wedstrijden tegen andere verenigingen gespeeld, maar er is wel de mogelijkheid om je in te schrijven voor biljarttoernooien Libre en 3-banden, welke door de Stichting worden georganiseerd. Wij zijn geen vereniging met geschoolde spelers, want de gespeelde moyennes liggen bij ons tussen de 1.00 en 2,50 hetgeen betekent dat instappen niet echt een probleem hoeft te zijn.


Heb je interesse? Kom dan vrijblijvend en uiteraard kosteloos langs om een spelletje mee te spelen om te zien hoe het er aan toe gaat. Voor meer informatie neem contact op met Rikus Renting 06 23170350 of Gert Bus 06 51573266.