De consulenten en vrijwilligers hebben veel geleerd  over de stad.
De consulenten en vrijwilligers hebben veel geleerd over de stad. (Foto: aangeleverd)

Leerzame stadswandeling dankzij Lionsclub

PURMEREND - Vorige week hebben de consulenten en vrijwilligers van WelzijnWonenPlus een stadswandeling gemaakt met als afsluiting koffie en gebak bij Restaurant Spijkerman. Dit werd (financieel) wederom mogelijk gemaakt door de Lionsclub Marktstaede.

De Lionsclub draagt WelzijnWonenPlus een warm hart toe. Marianne de Wolf van WelzijnWonenPlus: "De laatste jaren mogen wij diverse activiteiten organiseren waarbij mensen die ouderen en of kwetsbare inwoners van Purmerend op de één of andere manier ondersteunen, in het zonnetje worden gezet. Tevens zijn de leden van de Lionsclub altijd bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken door mee te helpen bij het opknappen van tuinen, maaltijden te bereiden of samen te wandelen."

En: "Wat hebben we weer genoten. Onder leiding van twee stadsgidsen hebben we veel geleerd over onze stad en daarna met elkaar nagepraat hoe fijn het is om iets voor een ander te kunnen betekenen."

WelzijnWonenPlus, actief is in 8 gemeenten in de regio Zaanstreek/Waterland, helpt samen met vrijwilligers om ervoor elkaar te zijn, zodat ieder kan blijven meedoen. Ook uw steentje bijdragen? U bent van harte welkom! Voor meer informatie neem contact op met WelzijnWonenPlus, iedere werkdag bereikbaar onder telefoonnummer: 0299 426364 of kijk op www.welzijnwonenplus.nl

Afbeelding