Robert Bout, Ferdinand Thenu, Gert-Jan Waterhout, Marije Opstelten, Petra Thenu, Alex Speets, Ivo Opstelten en Erika Nannings.
Robert Bout, Ferdinand Thenu, Gert-Jan Waterhout, Marije Opstelten, Petra Thenu, Alex Speets, Ivo Opstelten en Erika Nannings. (Foto: Petra den Tenter Fotografie)

P3 popt op met AED voor camping

Algemeen

PURMEREND - Komende zomer zal er op 22, 23 en 24 juli een kleinschalig festival plaatsvinden op het terrein van “Camping In het Fruit” aan de Volgerweg in de Zuidoostbeemster, het aangrenzende weiland langs de A7 van Volgerweg 84 en 84a en op het achter terrein van Tuincentrum Intratuin. Een kleinschalig festival waar men kan genieten van de natuur en cultuur. Als dank voor de beschikbaar gestelde terreinen, de fijne samenwerking met de mensen achter de locaties en de buurt heeft organisator Pop- en Cultuurpodium P3 een AED geschonken. Deze komt te hangen op Volgerweg 86 bij “Camping In het Fruit”, op een plaats waar hij voor de hele buurt bereikbaar is. 

Onder de uiting “P3 popt op”, ontpopt Pop- en Cultuurpodium P3 zich deze zomer cultureel en theatraal in het buitengebied van de nieuwgevormde Gemeente Purmerend; als gebruikelijk in het Amfitheater in het Leeghwaterpark, maar daarnaast nu ook in de Zuidoostbeemster. In het weekend van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juli popt P3 op in een mooi stukje buitengebied, met dit kleinschalige festival “P3 in het fruit”. 

Kleinschalig festival eind juli

Dankzij een breed muzikaal programma, workshops, een muzikale wandeling, alternatieve inrichting, foodplein en een zeer kleurrijk kinderprogramma is er voor elk wat wils en komt het kleine, de intieme sfeer, waar muziek verbindt, optimaal tot uiting. Onder het motto op vakantie in eigen land, zweeft het thema Frankrijk door het programma en kan men overnachten op de camping. 

AED als dank

Dankbaar voor de bereidheid van alle betrokken partijen werd afgelopen zaterdag de AED overhandigd door Robert Bout (directeur P3) en Erika Nannings (productiemedewerker P3). Helaas moest Ellen van Horsen, bewoonster van Volgerweg 84a, bij deze gelegenheid verstek laten gaan; maar haar kompanen: beheerster van “Camping In het Fruit” Marije Opstelten en bewoonster van Volgerweg 84 Petra Thenu namen de AED dankbaar in ontvangst. Alle aanwezigen vonden het een mooi gebaar en spraken na de overhandiging in koor de wens uit: “dat hij maar nooit gebruikt hoeft te worden”.

Meer informatie op de website van P3 via “P3 popt op op de camping”.