Louis Vorstenbosch uit Hoorn was een van de deelnemers aan de 35ste editie.
Louis Vorstenbosch uit Hoorn was een van de deelnemers aan de 35ste editie. (Foto: website LTC Beem-Star)

36ste Beemster Polder Toernooi wordt weer gespeeld

Algemeen

BEEMSTER - Van maandag 20 tot en met zondag 26 juni wordt op de banen van LTC Beem-Star in Middenbeemster het 36ste Sport 2000 Beemster Polder toernooi gespeeld. Er wordt gestreden in de categorieën DE, HE, DD, HD en GD op speelsterkte 4 tot en met 8 17+, en 6, 7 en 8 voor 35+.

Het toernooi kan na een gedwongen afwezigheid van twee jaar, veroorzaakt door de corona-pandemie, eindelijk weer gespeeld worden. Tot grote vreugde ook van voorzitter Liesbeth Molenaar. “Ondanks dat er tijdens een groot deel van de coronaperiode wel getennist kon worden, lag het verenigingsleven behoorlijk op zijn gat. Voor de vaste deelnemers was de toernooiweek een gewoonte. Gelukkig merken we dat het langzamerhand weer gaat leven. De vanzelfsprekendheid dat het Beemster Polder Toernooi jaarlijks georganiseerd gaat worden moet weer terugkomen”, aldus Liesbeth     

Molenaar is nu vijf jaar voorzitter en in totaal zo’n 18 jaar verbonden aan de tennisvereniging. “Ik ben wel iemand die zich verplicht voelt om altijd iets voor de vereniging te doen. Zo ben ik ooit lid geweest van een ledenwerfcommissie en de laatste jaren dus een tevreden voorzitter.”

Het Beemster Polder toernooi heeft een goede naam in de wijde omgeving. Dit komt voornamelijk doordat mooie partijen, gezelligheid en sportiviteit op een gezonde manier samen gaan op het goedverzorgde tennispark in Middenbeemster. Er zijn mooie prijzen te winnen en op het terras is het goed toeven met hapjes en drankjes,. De toernooileiding is in handen van Hans Bethlehem en de KNLTB toernooicoach is Wil van Erp.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.toernooi.nl.


Gezelligheid en sportiviteit gaan weer samen op de banen van Beem-Star. (Foto: aangeleverd)