Het team van Curves Purmerend
Het team van Curves Purmerend (Foto: aangeleverd)

Open Dag Curves Purmerend

PURMEREND - Op 17 juni 2022 van 8.30 tot 20.00 uur viert Curves Purmerend haar 5e verjaardag. Dit doen we met een fantastische jubileum aanbieding voor nieuwe leden. Probeer Curves Purmerend nu uit en sport 5 weken gratis en betaal geen inschrijfgeld. 

Op 17 juni van 8.30 tot 20.00 uur open dag

Curves Purmerend is een sportschool speciaal ontwikkeld voor vrouwen, wij bieden een 30 minuten training waarin we cardio- en krachttraining combineren. Curves kan jou helpen om je doelen ook werkelijk te halen. Met meer dan 152 clubs in heel Europa waarvan 30 in Nederland zorgt deze dynamische Workout van 30 minuten voor effectieve en snelle resultaten, waarbij drie belangrijke onderdelen worden gecombineerd: krachttraining, cardio en stretching. 

Waarom krachttraining? 

De bewezen voordelen van krachttraining zijn: een gezond gewicht houden, meer energie, behendigheid en fysieke kracht, een strakker lichaam en minder cellulitis.

Waarom cardio? 

De voordelen van een cardiovasculaire training gaan verder dan het verbranden van vet. Cardio draagt onder andere bij aan een lagere bloeddruk, vermindering van de vorming van stolsels in de bloedvaten en verhoogt de zuurstofopname. 

Waarom stretchen?

Het onderdeel dat veel mensen vaak overslaan? Stretchen na lichamelijke inspanning is niet alleen belangrijk om de spieren sterk, flexibel en gezond te houden, maar vermindert ook het risico op blessures. Zonder stretchen wordt de mobiliteit van spieren en gewrichten beperkt, zodat er meer risico is dat aan die spieren en gewrichten wordt getrokken, wat letsel, pijn of ongemak veroorzaakt. 

Kom je ook?

Curves Purmerend viert haar verjaardag op 17 juni van 8.30 – 20.00 uur. We zijn deze dag gewoon open voor trainingen en je kan meteen aan de slag. Natuurlijk hebben we ook een hapje en een drankje om jou fitte en gezonde leven te vieren. Wil je gebruik maken van onze verjaardag aanbieding? Kom dan naar onze verjaardag! 

Meer informatie

Voor meer informatie: Curves Purmerend, Stationsweg 16, 1441 EJ Purmerend. 

Tel: 0299 840 722 of 06 4800 1103. 


Mailen mag ook purmerend@curves.nl