Boef is een echte knuffelkont.
Boef is een echte knuffelkont. (Foto:aangeleverd )

Boef bruist van energie

Boef is een ontzettende lieve gecastreerde knul (kruising) van 4 jaar oud, die bruist van de energie. Boef speelt erg graag, is aanhankelijk, gehoorzaam en kan met iedereen goed overweg.

Lange wandelingen maken, daar maak je Boef ontzettend blij mee en hij doet dit het allerliefst in een roedel (met andere honden). Als er visite binnenkomt dan is hij waaks en blaft hij, maar hij laat zich makkelijk corrigeren en dan is het goed. Als hij je eenmaal vertrouwt, dan is Boef een ontzettende knuffelkont.


We zijn op zoek naar een baasje/gezin voor Boef, die er regelmatig op uit wil gaan met hem, zodat hij goed zijn energie kwijt kan. Ook zou het erg fijn en leuk voor Boef zijn als er al een andere hond (stabiel teefje) aanwezig is op zijn nieuwe plek. Een tuin of erf is gewenst, gezien Boef erg energiek is en graag buiten speelt.


Helaas is één van de baasjes van Boef ziek (MS) en zit momenteel in een rolstoel. De zorg voor Boef komt op haar neer, gezien de andere gezinsleden veel werken en dit is nu fysiek niet meer haalbaar. Om deze reden wordt er met spoed uitgekeken naar een nieuw liefdevol thuis voor Boef, waar hij alle zorg, aandacht en beweging krijgt die hij nodig heeft.


Bij wie mag deze ontzettende leuke en lieve kanjer komen wonen?

Ben je benieuwd of Boef bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.