Jacobus Wieman speelt de voorstelling 'Zeven kikkertjes' in Theater Zuidplein.
Jacobus Wieman speelt de voorstelling 'Zeven kikkertjes' in Theater Zuidplein. (Foto: Aangeleverd)

Kindertheater over zeven kikkertjes

Algemeen

LANDSMEER - In de loop naar de zomervakantie presenteert EigenWijsjes de theatervoorstelling ‘Zeven Kikkertjes’ voor kinderen vanaf twee jaar.

Wie kent Koos van ‘Een Thuis Voor Muis’ nog? Dit ontroerende verhaal speelde hij in november 2020 voor EigenWijsjes. Koos komt terug naar Landsmeer. Deze keer niet met Muis, maar met kikkertjes in een muzikaal verhaal.

De zeven kikkertjes wonen bij een slootje, onder het bruggetje. Eén voor één komen er andere dieren tevoorschijn, een hondje, een biggetje, twee beren. Elk dier heeft een huisje en een liedje. Dan is daar opeens de kleine Frankie, die ook een huisje en een liedje wil. Welk liedje kan Koos voor hem bedenken?

Met een draaiorgeltje vol meezingliedjes vertelt Koos dit vrolijke verhaal. Iedereen mag meezingen. En het eindigt niet voordat ieder dier een liedje én een plek in de dierentorenflat heeft gevonden.

De voorstelling (2-7 jaar) is op zondag 12 juni 0m 10.30 uur in Het Wapen van Landsmeer. De deur opent om 10.15 uur en de prijs is € 7,50 per kind en € 5,00 per begeleider. Reserveren: alieke@eigenwijsjesvoorkinderen.nl.