Afbeelding
(Foto: Pixabay)

Nieuwe praktijk voor Kinderpraktijk Theone

HOORN - De praktijk Kinderpraktijk Theone is sinds 5 september gevestigd op de Nieuwe Steen 25 in Hoorn. Na vier maanden verbouwen is het een praktijk geworden om kinderen, jeugdigen en ouders het juiste gevoel te geven dat ze gehoord en gezien worden. 

De nieuwe ruimtes zijn zodanig ingericht dat ze een huiselijk gevoel geven. Volop aandacht is besteed aan de zintuiglijke waarneming. Zo is met zorg gewerkt aan licht, geluid, geur en kleur. "We hopen dat onze klanten met een vertrouwd gevoel bij ons binnenkomen, zodat wij hen vanuit onze professie de juiste behandeling en begeleiding kunnen geven."

Daarnaast heeft Kinderpraktijk Theone te vieren dat zij twintig jaar bestaat. In deze twintig jaar is zij uitgegroeid tot een prachtige multidisciplinaire praktijk. Hierdoor kan zij de hulp bieden aan diverse problemen die kinderen en ouders ervaren. Denk aan emotionele, sociale, motorische en communicatieve problemen. 

Meer lezen over de hulp die Kinderpraktijk Theone biedt? Kijk dan op www.kinderpraktijktheone.nl . Voor sommige therapieën is een wachtlijst. Maar kinderen die logopedie, ergotherapie of fysiotherapie nodig hebben, kunnen direct terecht. Aanmelden kan via de website.