Extra zakcentje voor Loosduinse jongeren met sportieve challenges

Sporten en ook nog een extra zakcentje verdienen? Dat kan tijdens de Loosduinse Sportdag op zondag 21 augustus. De dag boordevol sportactiviteiten vindt plaats op het complex van voetbalvereniging Hvv RAS. Jongeren kunnen vanaf 10.00 uur gratis meedoen met verschillende sportactiviteiten en geld winnen met sportieve challenges.

Van bubbel voetbal tot archery tag. In opdracht van het Stadsdeel Loosduinen organiseert Haaglanden Beweegt deze zomer de Loosduinse Sportdag. Een dag waarop jongeren zich helemaal kunnen uitleven. Projectleider Steven Pouw: "We zetten activiteiten neer die jongeren zelf hebben aangedragen. Hierdoor zijn het activiteiten voor, maar vooral door jongeren.”
Naast alle sportactiviteiten worden er vier sportieve challenges georganiseerd. Met deze challenges kunnen jongeren een extra zakcentje verdienen. De stormbaan is bijvoorbeeld zo'n challenge. Heel de dag kunnen jongeren over de stormbaan rennen. Degene die dit het snelst doet wint €50,-.
Meedoen? De Loosduinse Sportdag wordt georganiseerd op het complex van voetbalvereniging Hvv RAS aan de Albardastraat. Iedereen kan vrij inlopen en alle activiteiten zijn gratis. De activiteiten vinden de hele dag door plaats zonder specifieke begin- of eindtijd, maar wel tussen 10.00 en 16.00 uur. Meer informatie over de Loosduinse Sportdag is te vinden op de website https://www.haaglandenbeweegt.nl/sportdag-loosduinen.