Gemeente Den Haag start wekelijks inloopspreekuur in Kraayenstein

De gemeente houdt vanaf woensdag 9 maart wekelijks een inloopspreekuur in de Wiekslag in Kraayenstein. Bewoners van deze wijk kunnen hier terecht met vragen en opmerkingen over de herinrichting van de wijk. 

Op verzoek van Wijkberaad Kraayenstein is het inloopspreekuur in het leven geroepen. Dit naar aanleiding van de aanhoudende klachten over de uitvoering van werkzaamheden in de wijk, zoals bestrating, parkeerplaatsen, groenvoorziening en openbare verlichting.
Het wijkberaad denkt dat het laagdrempelige spreekuur zal bijdragen aan de verbetering van de verstandhouding met de gemeente.
Het onderhoud van deze jaren 70-wijk liet jarenlang te wensen over. De gemeente is inmiddels in de Dalen gestart met een inhaalslag. Echter, niet iedereen is tevreden over het resultaat. Een deel van de bewoners heeft klachten over de uitvoering van de werkzaamheden. Tijdens het spreekuur in de Wiekslag kunnen zij hun grieven bespreken. Na de Dalen worden de straten van de Brinken aangepakt.

Het spreekuur is iedere woensdag van 16.00 tot 16.30 uur in gebouw De Wiekslag, Molenbrink 68a. Ook is het mogelijk om voorafgaand of na afloop van een gesprek met de gemeente, met een bestuurslid van Wijkberaad Kraayenstein te overleggen. Bijvoorbeeld als er geen overeenstemming wordt bereikt. Dat kan ook 's avonds. Hiervoor kan men een afspraak maken via contact@kraayenstein.nl