S.V. Loosduinen speelt gelijk

S.V. Loosduinen speelde zaterdag de uitwedstrijd tegen VV Naaldwijk. Loosduinen begon sterk aan de wedstrijd. In de 5e minuut kregen de Loosduiners een penalty omdat Bart Ruwaard onderuit werd gehaald binnen de 16 meter. Ruwaard nam de strafschop zelf. De keeper van Naaldwijk pareerde de penalty. S.V. Loosduinen bleef de bovenliggende partij, Naaldwijk had veel overtredingen nodig wat ook een hoop kaarten voor de thuisploeg opleverde. Na 20 minuten stond het qua aantal kaarten al 4-0 voor de thuisploeg. Loosduinen kreeg een aantal goede kansen via Kris Flinterman en Bart Ruwaard. In de 37e minuut scoorde S.V. Loosduinen 0-1, tevens de ruststand.
Na rust tapte Naaldwijk uit een ander vaatje, de tweede bal werd meer en meer een prooi voor Naaldwijk. Loosduinen hield lang stand, doelman Pieter Blanken pareerde een hoop ballen. In de 65e minuut werd de bal goed ingekopt en stond de 1-1 op het scorebord. De kaartenlast waar we het eerder over hadden liep verder op naar 6-0 maar ook Loosduinen kreeg via Nick Voorham en Kris Flinterman een gele kaart voorgehouden, 6-2. Waar iedereen dacht dat Naaldwijk de wedstrijd niet met 11 man zou eindigen was het een speler van Loosduinen die een tweede en dus rode kaart kreeg voorgehouden. De wedstrijd golfde in de laatste tien minuten op en neer maar gescoord werd er niet meer en de kaarten bleven verder op zak.
Een punt in een uitwedstrijd tegen VV Naaldwijk is iets waar je vooraf voor zou tekenen. Maar gezien de eerste helft had SV Loosduinen deze wedstrijd misschien wel moeten winnen. Aanstaande zaterdag 5 maart staat de belangrijke 6 punten wedstrijd tegen HSV DUNO op het programma. Aanvang om 14.00 uur.