Informatiebijeenkomst over nieuw riool in Bohemen-Noord

De straten in Bohemen-Noord krijgen een nieuw riool.  Alleen in de Balsemienlaan, Lobelialaan en De Savornin Lohmanlaan komt nieuw asfalt terug, de rest van de straten krijgt een stenen bestrating.
Op maandag 14 maart start aannemer BAM Infra met de werkzaamheden. Naar verwachting duren deze tot eind 2023. Voor het werk aan het riool gaan de straten helemaal open.
Om bewoners en ondernemers te informeren over de werkzaamheden houdt de gemeente op dinsdag 8 maart van 19.00 tot 20.00 uur een digitale informatiebijeenkomst via Teams. Tijdens de bijeenkomst geven medewerkers van de gemeente en van de aannemer een presentatie over de werkzaamheden. Via de chat is het mogelijk om vragen te stellen. Link www.denhaag.nl/rioleringbohemen
Om op de hoogte te blijvenkunnen de bewoners bovendien gebruikmaken van een gratis app met daarin actuele informatie, de planning en fasering en een contactformulier. Ook is het mogelijk om door middel van pushberichten op de hoogte te worden gehouden van de laatste ontwikkelingen. De app ‘BAM Infra Projecten' is te downloaden via de Appstore of Playstore. Zoek in de app naar ‘Bohemen-Noord'.
Wie een parkeervergunning heeft of een speciale voorziening zoals een tijdelijke invalideparkeerplaats op kenteken of een taxidienst wil hebben, kan contact opnemen met Renske Heijker, de omgevingsmanager van BAM Infra. Zij is telefonisch bereikbaar via tel. 06-22960431 of per mail: bohemen.noord@bam.com.