Afbeelding
(Foto: )

Zuiderparktheater gaat bijna open

De Edwin Evers Band trapt op vrijdag 6 mei het zomerseizoen in een uitverkocht Zuiderparktheater af. Na twee coronazomers is er tot eind september een wekelijks wisselend programma.

Voor het tweede seizoen op rij strijkt Greenhouse Talent neer in het Zuiderparktheater. Deze gerenommeerde concertorganisator presenteert onder de noemer Zuiderpark Live verschillende concerten, comedy en kinderprogrammering in de openlucht. Dit jaar zijn internationale acts The Waterboys, Suzanne Vega, Seasick Steve en St. Paul & The Broken Bones de trekkers. Ook concerten van De Dijk, Ilse DeLange, Selah Sue, cabaretier Henry van Loon, diverse kinderacts en tribute bands staan op de planning.
In samenwerking met een Haags festival komt er voor de zomer een internationaal toerende kunstinstallatie naar het Zuiderpark.
Vanaf dinsdag 12 juli vindt ook weer het Zuiderpark Vakantiepark plaats. Het iedere dag wisselende programma van sport, spel, kunst en cultuur zal ook deze zomervakantie op dinsdag, woensdag en donderdagen plaatsvinden. In samenwerking met de Haagse Vakantiepas vindt op maandag 11 juli een grote kick-off plaats.
Het Zuiderparktheater richt zich deze zomer nog meer op een sociaal culturele ontmoetingsplek. Juist in een tijd waarin voor vele Zuidwesters een krappe beurs parten speelt en eenzaamheid aan de orde van de dag is. Hiervoor wordt samengewerkt met Repair Café, de Participatiekeuken, Bibliotheek Den Haag, De Ooievaarspas en Theater Dakota. De aftrap is op zondag 1 mei met 'Den Haag Doet Mee'. Meer informatie op de website zuiderparktheater.nl/agenda.