Topscorer Bart Ruwaard was goed voor de twee doelpunten van Loosduinen
Topscorer Bart Ruwaard was goed voor de twee doelpunten van Loosduinen (Foto: SV Loosduinen)

Loosduinen pakt punt tegen Naaldwijk

S.V. Loosduinen speelde afgelopen zaterdag alweer de 18e speelronde in de derde klasse B. Op een zonnig sportpark Madestein was het de pupil van de week, Nino Beck, die dit keer samen met Tom Vrieling de aftrap nam.

Sander Böhms

In het begin van de wedstrijd was het Naaldwijk die aanvallend begon. Doelman Pieter Blanken moest in de eerste 5 minuten een aantal keren in actie komen met zeer fraaie reddingen. De druk van Naaldwijk was groot maar het was Bart Ruwaard die S.V. Loosduinen in de dertiende minuut onverwacht op een 1-0 voorsprong zette. Na een slimme actie van Bart Ruwaard op de achterlijn schoot hij de bal via een Naaldwijks been binnen. Doelman Pieter Blanken was op dreef en zat samen met de Loosduinse verdediging een treffer van Naaldwijk in de weg. Pas in de 66e minuut kon Naaldwijk wat terug doen. Uit een hoekschop van Dennis van Dijk kon Demian Kok met het hoofd de 1-1 scoren. Naaldwijk zette door en kwam 3 minuten later zelfs door een kopbal van Danny Niël op een 1-2 voorsprong.

S.V. Loosduinen gaf niet op en bracht nieuwe krachten binnen het veld Jesse Lubout (tweede elftal) en Angelo Holt (spelend in de j.o.19) maakten hun debuut in het eerste. Beide spelers vielen goed in en vooral Angelo Holt viel met zijn dreigende acties op in de voorhoede. Zeven minuten voor tijd leverde het verse bloed toch nog een punt op. Want andermaal was Bart Ruwaard trefzeker, na een schitterende pass van Jurgen Kalkman maakte hij de 2-2. Na een paar minuten blessuretijd floot de goed fluitende scheidsrechter Jan van Gurp het sportieve duel af.

Aanstaande zaterdag 30 april speelt S.V. Loosduinen de uitwedstrijd tegen V.V. Lyra, aanvang om 14.30 uur.