Westbroekpark drie dagen lang één groot openluchtrestaurant tijdens festival TREK

Van oesters tot worst en van biologische frites tot vegetarisch eten. Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 september zijn deze lekkernijen verkrijgbaar in het Westbroekpark tijdens het gratis toegankelijke foodtruck festival TREK.

Ook dit jaar verandert het Westbroekpark in Den Haag tijdens TREK weer in één groot openluchtrestaurant. Tientallen mobiele keukens, verspreid over het Westbroekpark, serveren heerlijke gerechten en drankjes. Ondertussen kan er op het festivalterrein genoten worden van livemuziek, een variëteit aan theater en ander vermaak, ook voor kinderen.
Overdag worden de bezoekers op het terrein vermaakt door een theaterkaravaan en muzikaal- en kleinkunsttalent op de verschillende podia. De Vuurtorenbar is de plek waar men 's avonds kan genieten van een Silent Disco. Ook bij de Platenbus kunnen bezoekers met de voetjes van de vloer op de lekkerste hits van vroeger. Dagelijks is er rond 22.00 uur een vuurshow. De kleinste bezoekers van TREK vermaken zich bij het kindertheater, tijdens een kookworkshop en met de oud Hollandse spelletjes.
Het festival is gratis toegankelijk. Er wordt wel een vergoeding gevraagd voor een milieuvriendelijk hard-plastic glas. Bij de eerste bestelling betaalt men een eenmalige bijdrage, waarna het festivalglas bij iedere bestelling kan worden afgegeven aan de bar voor een nieuw exemplaar bij het volgende drankje. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk.