Start bouw entree Kijkduin

Maandag 5 september wordt begonnen met de bouw van de Entree en Fietsenstalling (EeF). De EeF komt voor een deel onder het Deltaplein aan het eind van de Kijkduinsestraat en biedt toegang tot de parkeergarage onder het winkelcentrum. In de EeF komt ook een fietsenstalling voor ongeveer 400 fietsen. De gemeente houdt samen met de aannemer op dinsdag 23 augustus een informatiebijeenkomst over de start van de bouwwerkzaamheden. De bijeenkomst vindt plaats in het NH Hotel Atlantic, Deltaplein 200 en begint om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur. Het is een inloopbijeenkomst. Medewerkers van de aannemer en van de gemeente zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Wanneer de EeF eind 2023 gereed is, zal de openbare ruimte in Kijkduin Bad opnieuw worden ingericht.

Bieb Nieuw Waldeck is weer open

Bibliotheek Nieuw Waldeck is sinds maandag 15 augustus weer open. Iedereen is welkom om binnen te komen om een krantje te lezen, om te werken op de computers, boeken te lenen of om deel te nemen aan een activiteit. Vanaf 23 augustus is er bovendien een bijzondere expositie als eerbetoon aan een markante wijkgenoot en op vrijdag 2 september is er alvast een voorproefje van het nieuwe culturele seizoen in de bibliotheek. Benieuwd naar wat er verder nog te doen is? Kijk dan op www.bibliotheekdenhaag.nl onder het kopje activiteiten.

Lekkernassûh naar Loosduinen

De Lekkernassûh markt is vanaf woensdag 24 markt te vinden in Buurthuis Wings aan de Mozartlaan 195. De tijden zijn gelijk gebleven, iedere woensdag van 17:00 tot 18:30 uur is de markt geopend. Bij Lekkernassûh is het mogelijk om op basis van een abonnement een groentepakket met verschillende lokale groenten kopen; ook zijn er producten zoals eieren. Alles wordt zo verantwoord mogelijk geproduceerd. De boeren en tuinders verbouwen hun groenten bijvoorbeeld zonder pesticiden en kunstmest en ze telen in volle grond. Lekkernassûh maakt zo min mogelijk gebruik van verpakkingsmateriaal, dus neem je eigen tas mee! Aanmelden? Dit kan via www.lekkernassuh.org.