Nieuws uit het Loosduins Museum nieuwe expositie en openingstijden

Het Loosduinse Museum aan de Margaretha van Hennebergweg is weer open. Wel blijven de coronamaatregelen zoals 1,5 meter afstand en het scannen van de QR-code van kracht. Vanaf 16 april is er een nieuwe tentoonstelling.

Tot 26 maart is de tentoonstelling ‘De molens in Loosduinen' nog te bezichtigen. Daarna is het museum van 2 tot en met 9 april gesloten. Er wordt in die dagen een nieuwe tentoonstelling opgebouwd: Loosduinen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Vanaf 16 april is deze tentoonstelling te bezichtigen.
Belangrijk om te weten is dat de openingstijden van het museum zijn veranderd. Het museum gaat elke zaterdag en de eerste zondag van de maand open om 12.00 uur. Het museum sluit dan om 16.00 uur. Daarnaast verandert de toegangsprijs van het museum voor volwassenen, de nieuwe prijs is €2,50.

Genealogie

De inloopmiddag voor genealogie is altijd op de eerste zaterdag van de maand Houd hiervoor wel de nieuwe openingstijden aan. Een aanvraag kan per mail worden ingediend. Het e-mailadres is: info@loosduinsmuseum.nl/genealogie. Vermeld uw naam, adres en woonplaats en telefoonnummer. U wordt teruggebeld of gemaild om een afspraak te maken of te bevestigen. Als er veel animo is, kan er ook op andere dagen worden afgesproken.

Kijk voor meer informatie op de www.loosduinsmuseum.nl