Jens neemt uit handen van stadsdeeldirecteur Mustapha el Boumeshouli zijn prijs in ontvangst
Jens neemt uit handen van stadsdeeldirecteur Mustapha el Boumeshouli zijn prijs in ontvangst (Foto: gemeente Den Haag )

Jens Noteboom wint de Playstation 5

Jens Nooteboom uit Loosduinen heeft een Playstation 5 gewonnen, de hoofdprijs van 'Verloot je boompje'. Hij leverde rond de jaarwisseling maar liefst 200 kerstbomen in bij één van de vier inzamellocaties in Loosduinen. Door deze actie van de gemeente De Haag blijven na de jaarwisseling geen kerstbomen op straat liggen.

In totaal werden dit jaar 3.109 kerstbomen door de Loosduinse jeugd naar de vier inzamelplekken (Cantateplein, Hildo Kroplaan, Maurice Ravelweg en het Notenplein) in Loosduinen gebracht. Voor elke kerstboom kregen ze een lootje. Daarmee maakten ze kans op diverse prijzen, gesponsord door Haagse ondernemers. In ieder stadsdeel in Den Haag was de hoofdprijs een Playstation 5. Bij een volle spaarkaart met tien stickers kregen de deelnemers een waardebon van €5,-. 

Afgelopen vrijdag reikte stadsdeeldirecteur Loosduinen, Mustapha el Boumeshouli, de prijs uit aan Jens Noteboom. En ook zijn moeder ging niet met lege handen naar huis. Zij kreeg uit handen van de stadsdeeldirecteur een mooie bos bloemen.