ROC Mondriaan verzorgt circa 240 mbo-opleidingen, ook Engelstalige.
ROC Mondriaan verzorgt circa 240 mbo-opleidingen, ook Engelstalige. (Foto: ROC Mondriaan)

ROC Mondriaan houdt dinsdag 15 maart open dag

Algemeen

ROC Mondriaan houdt open dag op dinsdag 15 maart van 15.00 tot 20.00 uur. Vrijwel alle locaties in Den Haag, Delft/Rijswijk, Leiden en Westland zijn open. 

Tijdens de open dag is het mogelijk om langs te gaan bij de scholen en kennis te maken met de gebouwen, de studenten en de docenten. Er zijn ook online sessies om 16.00 uur en 19.00 uur. Houd de website in de gaten in verband met eventuele aanvullende (corona) maatregelen die van overheidswege worden opgelegd. Registreren voor de open dag kan op rocmondriaan.nl/open-dagen, bestel daar ook een E-ticket. 

Studiekeuze Week

Hulp nodig bij het vinden van een opleiding? Bij  ROC Mondriaan is er van vrijdag 11 tot en met donderdag 17 maart de online Studiekeuze Week. Tijdens de Studiekeuze Week ontvang je elke dag een bericht van ons met het programma van die dag, zodat jij - gewoon vanuit huis en wanneer het jou uitkomt - onze video’s kunt bekijken. Je hoort en ziet dan alles over onze opleidingen en richtingen. Studenten die je al voor gingen, delen hun ervaringen.

Beroepentest

Weet je nog niet wat je wilt gaan doen, dan kun je via de website een beroepen- en interessetest doen of een afspraak maken met het Studie Infopunt van ROC Mondriaan. Stuur een e-mail naar stip@rocmondriaan.nl of maak een afspraak via 088 - 666 3000. Het Studie Infopunt is dagelijks bereikbaar tussen 08.00 en 17.30 uur (vrijdag tot 17.00 uur). Alle informatie is ook te vinden op rocmondriaan.nl.

Je kunt bij ROC Mondriaan kiezen uit circa 240 mbo-opleidingen. Er zijn ook Engelstalige opleidingen (International Stream). Wie zich wil aanmelden kan dit doen via rocmondriaan.nl aanmelden. Zorg dat je je bsn-nummer bij de hand hebt.