Het gebouw is grondig gerenoveerd.
Het gebouw is grondig gerenoveerd. (Foto: Staedion)

Nog woningen te huur in Loosduinse Hof

De Loosduinse Hof is grondig gerenoveerd. De huurappartementen zijn bestemd voor zestigplussers. Het concept is 'Wonen met een Plus'. Dit betekent dat er naar elkaar wordt omgekeken en er eventueel ondersteuning is. Op dit moment zijn er nog appartementen te huur, meldt verhuurder Staedion. 

Op de begane grond zijn allerlei voorzieningen en organisaties gevestigd, zoals een restaurant van Stichting Made in Escamp, T.I.M. Fysiotherapie, het Thuiszorgkantoor van Florence, de Stichting Verzilveren, een kapsalon en een medisch pedicure. De Stichting Verzilveren verzorgt er ook regelmatig activiteiten. Door het laagdrempelig karakter is het voor de bewoners makkelijker actief te blijven en mee te doen, en aan te kloppen als er ondersteuning nodig is. Verder is het gebouw voorzien van een gemeenschappelijke daktuin en gemeenschappelijke ruimtes om elkaar te ontmoeten. 

Er zijn nog enkele appartementen in de Loosduinse Hof beschikbaar. De sociale huurappartementen worden via Woonnet Haaglanden aangeboden voor de verhuur.