Sandra (links) en Chantal runnen de kapsalon samen als een hecht team.
Sandra (links) en Chantal runnen de kapsalon samen als een hecht team. (Foto: CB)

Het huiskamergevoel van Hair affairS

Sandra en Chantal van kapsalon Hair affairS doen niks liever dan mensen blij maken met mooi haar. Toen Sandra nog een kind was, wist ze al dat ze later kapster wilde worden. Na de middelbare school volgde ze dan ook de kappersopleiding en ging daarna fulltime aan het werk in een kapsalon. Voor Chantal was dat anders. Zij wilde ooit visagist worden bij het theater. Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid, en daarom leerde ze eerst het kappersvak, om een vaardigheid te hebben waar ze eventueel altijd op kon terugvallen. Toen pas ontdekte zij hoe mooi het beroep is: "Zoveel verschillende mensen vrolijk en blij de deur uit te zien gaan; dat maakt elke dag weer tot een feest." Ze specialiseerde zich verder in het vak.

Sandra besloot 1 februari 2022 een eigen salon te openen. De twee vrouwen bundelden hun krachten en jarenlange ervaring en runnen nu samen de kapsalon Hair affairS aan de Lindelaan 211 in Rijswijk. Aan de opening ging eerst een flinke verbouwing vooraf. Het interieur is nu eigentijds, met veel hout en groen gekleurde muren en een behangetje, het geeft een echt warm 'huiskamergevoel'. Dat past ook bij hen: "We doen waar we goed in zijn, en blijven lekker normaal."

De eerste weken hebben de vrouwen al een goede start gehad. Zij zijn bewust in Rijswijk gevestigd: "Rijswijk voelt als een dorp", legt Sandra uit. "We love it!"

Op www.hair-affairs.nl krijg je een indruk van het nieuwe interieur van Hair affairS. Ook kun je daar direct online een knipafspraak inplannen. Telefonisch kan natuurlijk ook op 070-7853277, maar dit vooral voor de verfbehandelingen.