Alfonds trad op  tijdens de kerstbrunch
Alfonds trad op tijdens de kerstbrunch (Foto: Stichting Verzilveren)

Verzilveren blikt terug op mooie Kerst

Stichting Verzilveren verzorgde op 13 en 16 december een kerstbrunch in serviceflat Dekkershaghe. En op maandag 13 december konden ongeveer 20 wijkbewoners in de ochtend kerststukjes maken, de groep bestond uit bewoners van Dekkershaghe en mensen uit Loosduinen. Nancy Krul van de stichting Verzilveren is blij dat ze deze activiteiten nog net voor de lockdown kon organiseren met medewerking van Dekkershage en medewerkers van Staedion. "De mensen hebben genoten." 

Eind februari hopen Nancy en haar vrijwilligers terug te keren naar het Loosduinse Hof. Na de verhuizing zijn er ook weer activiteiten als biljarten, kaarten maken, breien, klaverjassen, rummikubben, koffie drinken, praatje maken, één keer per maand schilderen en bloemstukjes maken.

Vanaf 1 maart is er een maandprogramma, aanmelden voor de activiteiten in het kan dan bij de receptie Loosduinse Hof. Folders van Verzilveren kunnen nu al worden opgehaald bij de receptie. De vrijwilligers zijn er van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Ondertussen zit Verzilveren niet stil, laat Nancy weten. "We zijn weer bezig met soep voor de wijk, weet je iemand die het hard nodig heeft laat het mij weten." Nancy is bereikbaar op tel. 06-42855464