Aan het Varend Corso helpen veel enthousiaste mensen mee
Aan het Varend Corso helpen veel enthousiaste mensen mee (Foto: Varend Corso)

Vrijwilligers gezocht voor bouw Varend Corsoboot

Komende editie van het Varend Corso Westland (23 tot en met 26 juni) vaart ook het SBS6 televisieprogramma 'De Grote Tuinverbouwing' mee met een eigen boot. Het plant- en bloemwerk voor deze boot zal verzorgd worden door het bekende programma zelf. Voor de ruwe opbouw van deze boot is de organisatie nog op zoek naar handige vrijwilligers die samen een bouwteam willen vormen. 

Klussen

Bij de volgende klussen is er nog hulp nodig. In februari/maart moet de bestaande draagconstructie naar de nu beschikbare schuit worden aangepast. Ook gaan we met bestaande én nieuwe decorstukken aan de slag: deze passen we aan volgens een bestaand ontwerp. In juni, waarschijnlijk van 13 tot en met 20 juni, plaatsen we de draagconstructie op de schuit, én de aangepaste decorstukken.

Wat je hiervoor moet kunnen is hoofdzakelijk houtbouw en (Latex-)verfwerk.
De bouwplaats is nog nader te bepalen, maar is in ieder geval in het Westland.

Hand- en spandiensten

We zoeken ook hulp bij hand- en spandiensten tijdens de arrangementopbouw door 'De Grote Tuinverbouwing'. Dit zal gebeuren op 21 en 22 juni.
Voor de vaardagen zelf, op 23, 24, 25 en 26 juni zoeken we vrijwilligers die stand-by willen staan voor als er iets gebeurt waarbij hulp nodig is.
En tot slot kunnen we helpende handen gebruiken bij de afbouw op zondagavond 26 juni.

Spreekt bovenstaande jou aan, heb je nog wat vrije tijd over, heb je twee rechterhanden en vind je het leuk om onderdeel uit te maken van dit mooie evenement?

Contact

Stuur dan een e-mail naar
info@varendcorso.nl. Ook als je nog vragen hebt, kun je gerust een mailtje sturen.