De stadsdeeldirecteur van Loosduinen, Mustapha el Boumeshouli maakt een selfie met daarop alle aanwezigen.
De stadsdeeldirecteur van Loosduinen, Mustapha el Boumeshouli maakt een selfie met daarop alle aanwezigen. (Foto: Mustapha el Boumeshouli )

Grondige verbouwing Wingsgebouw

Het voormalig Wingsgebouw aan de Mozartlaan in Loosduinen wordt grondig verbouwd. De bedoeling is dat het gebouw energiezuiniger en toekomstbestendig wordt. Tijdens een bijeenkomst op vrijdag 11 februari werden de huidige gebruikers van de voormalige kantine van handbalvereniging Wings voorgesteld aan Petra Brekelmans. Zij is projectleider van deze herontwikkeling. 

Stadsdeeldirecteur Mustapha el Boumeshouli stelde haar aan alle aanwezigen voor. Brekelmans heeft haar ervaring met burgerparticipatietrajecten opgedaan tijdens het oprichten van Activiteitencentrum The Hungry Mind (2009) en de herbestemming vanuit burgerparticipatie van Buitenplaats Ockenburgh (2012-2021). Samenwerken met gemeente en bewoners, kansen verzilveren en de vaart erin houden, is haar niet onbekend. 

De bestemming van het voormalige Wingsgebouw is 'Zorg en Sociale activiteiten'. Op dit moment is men nog op zoek naar geïnteresseerde zorgprofessionals die belangstelling voor het opstarten van een praktijk op de begane grond van het gebouw. Huisartsen, fysiotherapeuten, revalidatieartsen of andere geïnteresseerden die iets in de zorg doen, kunnen zich melden bij Petra Brekelmans. Dit kan door een mail te sturen naar het volgende e-mailadres: adviesbureauplanpb@gmail.com