Theaterschool Faust start in april weer op in Loosduinen

Faust Theaterschool start in april weer opnieuw op met theaterlessen nadat ze wegens de coronamaatregelen en lockdowns de deuren moest sluiten.

De docenten van Theaterschool Faust staan te trappelen om met kinderen, jongeren en volwassenen van 4 tot 99 jaar met behulp van de speciale LIFE-methodiek aan de slag te gaan. LIFE staat voor Lef, Inspiratie, Fantasie en Energie: de uitgangspunten voor alles lessen van de Haagse Theaterschool Faust.
De lessen zijn voor zowel de beginner als gevorderde speler geschikt: je wordt vooral uitgedaagd om je eigen talenten en grenzen op een vrolijke manier op te zoeken. Want plezier staat altijd voorop bij theatermaken, aldus de Haagse oprichter van de school, Quinten-Faust Rijnja. "Zeker in deze tijden vol onzekerheden is het heel prettig om af en toe in een veilige setting even op een prettige en laagdrempelige manier uit te zoeken waar je nou eigenlijk goed in bent"

Naast lessen in toneel, waar improvisatie centraal staat, wordt er ook aandacht besteed aan stem en beweging. De lessenserie wordt afgesloten met een presentatie. De groepen zijn opgedeeld op leeftijd, van 4 tot maar liefst 99 jaar. Wil je meedoen? Je krijgt de mogelijkheid om eerst een proefles te volgen. De lessen vinden plaats in wijkgebouw Wings aan de Mozartlaan 195 in Loosduinen.
Meer informatie over de theaterschool en de lessen is te vinden op de website www.fausttheaterschool.nl