Afbeelding
(Foto: Bricas)

Zomerbridge bij Bricas

Verenigingen

CASTRICUM - Vanaf 17 mei organiseert bridgeclub Bricas twee keer per week een zomerdrive, op dinsdagavond en donderdagavond. Bridgevereniging Bricas organiseert ook in 2022 weer twee keer per week een zomerdrive: Op dinsdag worden er 28 spellen gespeeld (7x4), en op de donderdag 24 spellen (6x4).

Finale

De zomerdrives starten op dinsdag 17 mei en eindigen op dinsdag 23 augustus. Op donderdag 26 mei is het Hemelvaartsdag en is er geen bridge.

Op donderdag 25 augustus worden de zomerdrives afgesloten met een feestelijke finale. Wie vier keer of vaker mee heeft meegedaan aan een zomerdrive, mag meedoen aan de finale.

Prijzen

Vooraf inschrijven is wenselijk en kan via de website. Deelname kost  €5,-, wie zich niet vooraf via de website heeft aangemeld betaalt €6,-. Betalen kan in de zaal voor aanvang en kan contant, maar de voorkeur gaat uit naar overmaken via Tikkie. 

Er wordt niet voor niets gespeeld. De winnaar gaat huiswaarts met een fraaie wijn, en er wordt ook wijn verloot. Voor de winnende bierliefhebber zijn er ook bierprijzen.

De bridge-avonden starten om 19:45 in Ontmoetingscentrum Geesterhage, gevestigd Geesterduinweg 3 in Castricum.