Afbeelding
(Foto: Charon Uitvaartbegeleiding)

Troostdag voor nabestaanden

Voor de 15de keer organiseert Charon Uitvaartbegeleiding de Troostdag voor nabestaanden. Dit keer op de Natuurbegraafplaats Geestmerloo in Koedijk.

Dit jaar ligt de organisatie van deze bijzondere dag bij de dochters van Gijsje Teunissen - Emmely en Melanie - en collega Emma van Amersfoort. Zij hebben de afgelopen jaren  van dichtbij gezien, wat deze dag voor nabestaanden doet: erkenning, aandacht, warmte.

Een luisterend oor of een schouder om even op te leunen

Onze gasten worden verwelkomd door bijzondere mensen, die zich inspannen voor rouwenden: rouwtherapeutes, mediums, mensen met een luisterend oor of een schouder om even op te leunen. Er worden praktische handvaten gegeven in de - soms - eenzame tijd na het overlijden van je dierbare. 

Iedereen is welkom om zich te laten verwennen, in gesprek te komen met lotgenoten, zijn verhaal te vertellen en tot inzichten of ideeën te komen die helpen bij het rouwproces. Wie wil, kan een foto van zijn dierbare overledene meenemen om deze samen met elkaar in het licht te zetten. Ook kan de naam van uw dierbare gezongen worden door onze “Namenzingers”. 

Kinderen zijn meer dan welkom. Zij kunnen onder andere een wandeling maken met Dog Assisted Coach Lacerna en Milo, lekker knutselen en een gratis suikerspin halen.

Wees welkom

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen op de Troostdag voor nabestaanden.

Gijsje, Emmely, Melanie en Emma 

En de uitvaartbegeleiders 

Natalie, Petra, Els, Wendy, Florence en Nelson


Zondag 12 juni van 12.00  tot 17.00 uur in de expositieruimte van Natuurbegraafplaats Geestmerloo. Kijk voor het programma op www.troostdag.nl