Fotokring Heemskerk bestaat ruim 60 jaar
Fotokring Heemskerk bestaat ruim 60 jaar (Foto: René Beentjes)

Foto-expo in Meerstate Heemskerk

HEEMSKERK - Fotokring Heemskerk exposeert gedurende de hele maand mei met maar liefst 25 aansprekende foto’s in de expositiegang van ViVa!Zorgroep, locatie Meerstate (Mozartstraat 91, Heemskerk). De clubleden van Fotokring Heemskerk tonen er hun mooiste werkstukken. De expositie is behalve voor de bewoners ook toegankelijk voor alle belangstellenden van buitenaf. Men meldt zich eenvoudig bij de receptie bij binnenkomst. 

Fotokring Heemskerk werd in 1959 opgericht, dus ver voor het digitale tijdperk in de fotografie. Met de digitale camera’s van nu worden door de leden van Fotokring Heemskerk de mooiste foto’s gemaakt. Een selectie ervan is te bewonderen tijdens de expositie in Meerstate. Het is de moeite van uw bezoek meer dan waard. Laat u verrassen.

Fotokring Heemskerk is een vereniging met 34 enthousiaste amateurfotografen die in clubverband hun plezier in fotografie willen delen en verdiepen. Binnen de vereniging wordt een breed scala aan activiteiten georganiseerd. Deze vinden niet alleen plaats binnen de muren van het clubgebouw ‘De Strengh' (Van der Ploegstraat 87 in Heemskerk) maar ook regelmatig buiten op interessante fotolocaties. Wil je meer weten over Fotokring Heemskerk, ga dan naar de website https://fotokringheemskerk.nl