Spot de Purmer Expres, maak een foto en deel deze op Facebook of Instagram en tag Purmer 400 (@purmer400jaar).
Spot de Purmer Expres, maak een foto en deel deze op Facebook of Instagram en tag Purmer 400 (@purmer400jaar). (Foto: aangeleverd)

Boon Edam organiseert banenmarkt tijdens Purmer 400 jaar

Boon Edam kan, als een van de grootste werkgevers in de regio, natuurlijk niet ontbreken tijdens de grote jubileumviering van Purmer 400 jaar. Niels Huber, eigenaar van Boon Edam, is in de Purmer geboren en getogen en heeft een warme band met de organisatoren van de activiteiten. Het mede-sponsorschap voor de Purmer 400 was daarom een logisch gevolg.

“Als sponsor zijn wij als Boon Edam zeer verheugd dat wij deze banenmarkt dit jaar mogen en kunnen organiseren na een periode van restricties. We vinden het belangrijk dat werkgevers uit onze regio de kans krijgen zichzelf te presenteren, vacatures te delen en toekomstige werknemers uit onze eigen gemeentes te ontmoeten en leren kennen."

Door het betrekken van lokale scholen willen we tegelijkertijd ook een brug te slaan tussen jongeren en werkgevers, zodat ook zij een beeld krijgen van de arbeidsmogelijkheden uit de eigen regio. En niet te vergeten, maar net zo belangrijk vinden wij de groep mensen die niet volledig kunnen werken, maar wel willen werken. Ook zij zijn van harte welkom op deze dag. Door het organiseren van een banenmarkt hopen we bezoekers enthousiast te krijgen voor een verdere samenwerking nu en in de toekomst. Het thema van Purmer 400 jaar is 'klei'. Met klei kan je verbinden en dat is precies wat wij willen bereiken tijdens de banenmarkt. Werkgevers met potentiële nieuwe werknemers verbinden. Onze arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Boon Edam Banenmarkt brengt vraag en aanbod bij elkaar.”

Deelnemers banenmarkt

Tijdens de Boon Edam Banenmarkt kunt u in gesprek met verschillende werkgevers uit de regio zoals, Vroom Funderingstechnieken, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, De Struunhoeve Loon- en Maaibedrijf, Gemeente Edam-Volendam, Van Geemen GWW, Milieuservice Nederland, Knook Totaaltechniek, de Jong en Tump makelaars in assurantiën en pensioenen, Finish Profiles en natuurlijk Boon Edam.

De werkgevers vertellen wie en wat ze zoeken. Er zijn onder andere vacatures in de productie, service, sales, operationeel en logistiek. Denk hierbij aan functies als:

Werkvoorbereider, Marketing en communicatie, Commerciële binnendienst medewerker, Chauffeur, Medewerker klantenservice, Planner, Beleidsmedewerker, Operationeel inkoper, Account manager, Funderingmedewerker, Adviseur veiligheid, Uitvoerder, Stratenmaker, Projectvoorbereider, Modelleur, Graafmachine- en shovelmachinist, Medewerker voorbereiding, Service monteurs, Stelleur(aankomend) en Medewerker grond-, weg- en waterbouw.                                         

Kijk voor de volledige deelnemerslijst op www.purmer400jaar.nl

De Boon Edam banenmarkt vindt plaats op vrijdag 8 juli 2022 van 10.00 tot 16.00 uur op het feestterrein naast Oosterweg E5a in De Purmer.

Spot de auto en win 

Heeft u de Purmer Express al gezien; de houten oldtimer die door de Purmer rijdt? De komende weken rijdt de organisatie van hot naar her om alle festiviteiten in goede banen te leiden. Zie jij deze auto ergens staan? Maak dan een foto, deel de foto op Facebook of Instagram en tag Purmer 400 (@purmer400jaar). De leukste, grappigste, origineelste foto’s worden natuurlijk beloond. Wij verloten 3 prijzen onder de deelnemers, waaronder vrijkaarten voor één van de Purmer 400 feestavonden en dinerbonnen van Van der Valk Hotel Volendam. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Boon Edam Banenmarkt op vrijdag 8 juli om 15:00 uur. 

Scan de QR code

Meedoen kan tot uiterlijk maandag 4 juli. Meer weten over de Boon Edam banenmarkt en de prijsvraag? Scan de QR code rechts onderaan de pagina. 

Contract van Boon Edam.