Telde juni nou maar 60 dagen

Juni, de maand voordat Nederland massaal op vakantie gaat, staat traditiegetrouw bol van de activiteiten. Feitelijk is er zoveel aanbod dat het moeilijk is om een keuze te maken. 

Komend weekend is er te kiezen uit tal van mooie evenementen

Neem nu dit weekend. Op vrijdagavond kun je de Nederlandse zangeres Samantha Steenwijk zien en horen in het Eggert winkelcentrum. Tegelijkertijd kun je naar de spectaculaire opening van het Reuring Festival in het Leeghwaterpark.

Maak het niet te laat want de volgende dag kun je al weer vroeg aan je trekken komen. In de binnenstad Reuring, in het park Reuring en – niet te vergeten – de open dag van de Purmer. De 400 jaar oude polder zet tussen 10.00 en 16.00 uur haar deuren wagenwijd open. Op maar liefst 30 adressen kun je gratis en voor niets zien hoeveel moois er in die jarige polder schuilgaat.

Zondag is er Reuring in het park, in de binnenstad en vergeet niet de open dag van de 400-jarige polder de Purmer

Om het kiezen nog moeilijker te maken attendeer ik u raag op de Stadswandeling in Edam, de Havenfeesten op Marken, de Keyserklim in Middenbeemster en op zondag kunt u naast Reuring ook nog eens naar het Beemsterklei festival (in de tuin bij Leonie Jansen) en naar Jazz in het Purmerends Museum.

Iedereen kan zijn of haar trekken komen

Natuurlijk is er nog veel meer moois te beleven in onze regio. Werkelijk iedereen kan aan zijn of haar trekken komen en zal keuzes moeten maken. Moeilijk, zelfs zo moeilijk dat je soms zou willen dat juni 60 dagen telde.