Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Stichting Oranje Comité De Purmer

Jaarlijks worden ‘De Purmerfeesten’ georganiseerd door de Stichting Oranje Comité De Purmer. Deze kleine club vrijwilligers zet zich al tientallen jaren in om jaarlijks een spetterend feest neer te zetten met vele activiteiten. Met een feestprogramma voor jong en oud komen vooral bewoners uit de Purmer samen voor bijvoorbeeld het beachvolleybal toernooi, zeskamp, de kindermiddag, strobaalladen en het klaverjassen. De succesvolle feestavonden worden door de eigen bewoners bezocht maar ook door vele mensen uit de regio. 

Samen met het Purmer 400 jaar-bestuur en de organisatoren van de Feesttent Edam is er een spectaculair programma neergezet vol leuke activiteiten 

Eén keer in de 25 jaar pakt de Purmer extra uit bij de jubileumviering, nu bij het 400 jarig bestaan. De organisatie van de Purmerfeesten heeft hier altijd een belangrijke rol in. Omdat het groots wordt is de hulp ingeroepen van ervaren organisatoren van de Feesttent Edam. Samen met het Purmer 400 jaar-bestuur en de organisatoren van de Feesttent Edam is er een spectaculair programma neergezet vol leuke activiteiten, bijeenkomsten, markten en natuurlijk feesten. Jonne Braaksma van de Stichting Oranje Comité De Purmer ‘Wij zijn trots dat we samen dit spectaculaire en leuke feest kunnen organiseren voor iedereen uit de Purmer en omstreken. Wij hopen dat iedereen net zo enthousiast is over het programma als wij’. 

Feesttent Edam

De Stichting Oranje Comité De Purmer, zijn dus voor deze viering een samenwerking aangegaan met Sonny de Graaf en Edwin Wiersema van de Feesttent Edam. Sonny en Edwin zijn horecaondernemers in Edam van De Beurs Eten &Drinken en De Prinsenbar.

Oranje Comité De Purmer kan de ervaring van Edwin en Sonny goed gebruiken

In september 2021, ten tijde van Corona hebben zij in Edam een groot en succesvol feest in een feesttent georganiseerd. Oranje Comité De Purmer kon deze ervaring die Edwin en Sonny hiermee hebben opgedaan goed gebruiken om de grote festiviteiten rond Purmer 400 jaar vorm te geven.


Edwin Wiersema ‘Wij zijn zeer verheugd dat we samen met de Purmerfeesten en Stichting Purmer 400 jaar aan het jubileum mogen meewerken. We gaan er samen een topfeest van maken deze zomer waar iedereen jaren over zullen napraten’.