Martha Oortman Gerlings en Harry Jonk van JonkSign.
Martha Oortman Gerlings en Harry Jonk van JonkSign. (Foto: Els Broers)

JonkSign is genomineerd en wil graag winnen!

Algemeen

BEEMSTER/PURMEREND - JonkSign uit Zuidoostbeemster is genomineerd voor de Sign+ Award 2022 en behoort in Nederland bij de laatste drie bedrijven. Een hele eer voor de vakmensen die achter Jonksign schuilgaan. Jonksign verdient de nominatie voor de prachtige 3-D tekst op de gevel van de nieuwe hoofdkantoor van Groenhart Group op de Baanstee in Purmerend.

Het logo is zo ontworpen dat het in de juiste verhouding blijft vanaf 1 specifieke aanrijroute. Om dit logo op de juiste manier te ontwerpen hebben de ontwerpers van JonkSign hun uiterste best gedaan. De voorste letter (G) is een stuk smaller dan de achterste letter (T). De overige tussenletters zijn daaraan aangepast. Op deze wijze blijft de verhouding van het logo op de specifieke aanrijroute goed in verhouding. Vanaf de andere kant aankomend is de gevel geheel clean.

JonkSign staat al meer dan 20 jaar garant voor kwaliteit, in uitvoering, ontwerp communicatie en advies. Stem mee. Tot 2 oktober kun je je stem uitbrengen voor ook een publieksprijs Sign+ Award 2022. Op 4 oktober is de prijsuitreiking. Stemmen op JonkSign kan via de link https://www.sign.nl/awards/sign-award-2022/3d-tekst-op-gevel/

Het bewuste logo op het pand van Groenhart dat JonkSign de nominatie oplevert.