Dierendag omgedoopt tot asieldierendag

DOA is het grootste en een-na oudste asiel van Nederland. Dieren die nergens anders terecht kunnen, krijgen bij dit asiel een tweede kans. Met veel kennis, ervaring en liefde geven zij honden, katten en konijnen alle zorg die zij nodig hebben. In tegenstelling tot veel andere asielen, heeft DOA alle dienstverlening onder één dak, waaronder een eigen dierenartspraktijk en veel getrainde professionals. Daarnaast weten mensen als zij bij DOA adopteren wat voor dier zij krijgen, worden beestje en baasje zorgvuldig gematcht en krijgen mensen drie maanden lang gratis advies en zo nodig begeleiding. 

Honden, katten en konijnen zitten niet voor niets in een asiel. Er kan niet meer voor ze gezorgd worden of ze zijn niet meer gewenst. Vaak hebben ze een heftige geschiedenis. Ze zijn verwaarloosd, mishandeld of op straat gedumpt. Toch komen ze er met de juiste zorg en aandacht vaak weer helemaal bovenop. Echte kanjers zijn het!? DOA doet alles om ze te helpen weer de allerliefste huisgenootjes te worden. We voeren operaties uit, geven ze fysiotherapie, medicatie, de juiste (soms speciale) voeding en heel veel zorg en liefde. Gewoon, omdat ze dat verdienen. Wij zorgen voor ze tot ze een nieuw baasje hebben, of dat nou lang of kort duurt. 

Extra in het zonnetje

DOA heeft Dierendag omgedoopt tot ASIELdierendag! Lekker lang knuffelen, een extra snoepje, een speeltje: dinsdag 4 oktober is het Dierendag en dan worden dieren door hun baasjes extra in het zonnetje gezet. Maar asieldieren hebben geen baasje. Sommige dieren zitten meer dan een jaar in het asiel. Met ASIELdierendag vraagt DOA extra aandacht voor de kanjers in het asiel!