Luna: speels en aanhankelijk.
Luna: speels en aanhankelijk. (Foto: aangeleverd)

Luna verdient een fijn leventje

Luna is een gesteriliseerd teefje van 6,5 jaar oud. Nadat ze een moeilijke start heeft gehad in Roemeniƫ, kon ze uiteindelijk naar Nederland komen om hier een fijn en gelukkig leven op te bouwen. Helaas was het vorige baasje van Luna overleden en kwam zij bij haar huidige baasjes terecht. Luna was in het begin erg verdrietig en angstig voor alles. Gelukkig klaarde Luna op bij haar nieuwe baasjes en werd ze ook socialer.

Luna is lief, speels en aanhankelijk, maar vindt het ook prettig om zich af en toe even af te zonderen (als het haar even teveel wordt). Ze is dol op wandelen, maar omdat Luna kampt met overgewicht, dient dit rustig opgebouwd te worden.  Ze is al flink afgevallen, maar haar toekomstige baasjes zullen hier nog wel even mee aan de slag moeten gaan met haar. Ook het alleen thuis zijn zal heel rustig opgebouwd moeten worden, gezien Luna het nu nog best spannend vindt om alleen thuis te zijn.

Open armen

We zijn op zoek naar een (ervaren) hondenbaasje/gezin, die haar met open armen ontvangt en haar wil laten zien hoe fijn het leven kan zijn. Kleine kinderen vindt Luna erg spannend en dus zijn we op zoek naar een thuis waar geen kleine kinderen aanwezig zijn (oudere kinderen vanaf een jaar of 12 zullen geen probleem zijn).

Spannend

Luna woont momenteel in een gezin met twee kleine kinderen en deze vindt ze erg eng/spannend. Haar huidige baasjes gunnen haar een leven zonder deze angst en zijn daarom op zoek naar een gouden mandje voor haar.


Bij wie mag dit ontzettende lieve dametje komen wonen?

Match?

Ben je benieuwd of Luna bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.