Nancy Maasland in de studio van Easyslim.
Nancy Maasland in de studio van Easyslim. (Foto: aangeleverd)

Op je gemak voelen en afvallen tegelijk

PURMEREND - De combinatie afvallen en je comfortabel voelen is bij Easyslim Purmerend meer regel dan uitzondering. Dat heeft te maken met de prettige sfeer die franchisenemer en studiohouder Nancy Maasland en haar collega's creëren. Het team slaagt erin om de klanten op hun gemak te stellen in de salon aan de Ampèrestraat 13M in Baanstee-Noord. Klanten die gewend zijn aan de werkwijze van het team ervaren het als fijn. De toekomstige klanten kunnen hun voordeel ermee doen. 

Afvallen, een steviger huid, cellulitis aanpakken, sterkere spieren kweken of eindelijk dat in de weg zittende buikje weg? Met de Easyslim behandelmethode kan het allemaal worden bereikt. Goed ook voor mensen met medische klachten waardoor ze niet kunnen sporten. Al waarschuwt Nancy bij voorbaat dat men er niet lichtjes over moet denken. “Er zal hoe dan ook gewerkt moeten worden. Het is niet alleen liggen en de onsjes en pondjes vliegen er af”, aldus Nancy. 

Een Easyslim-behandeling traint de spieren middels elektrostimulans en pakt via ultrasound de vetcellen aan. De klant moet gaan liggen en vervolgens doet het apparaat zijn werk. Doordat het apparaat zoekt naar diepliggende spieren voelt men een soort van prikkeltjes. 

Het is ook aan te bevelen voor mensen die vanwege diabetes gedwongen moeten afvallen. Nancy: “Doordat het apparaat de bloedcirculatie verbetert, behalen zij een mooier en sneller resultaat. Het trekt de huid strak. Daardoor werkt het tegen cellulitis erg goed.” 

Bij Easyslim staat een eerlijk advies over wat er binnen een bepaalde periode mogelijk is altijd centraal. "Elk lichaam is natuurlijk anders en dan zou het gek zijn als we een en dezelfde standaardmethode hanteren. Gemiddeld zijn acht behandelingen nodig maar je ziet vaak al bij de eerste resultaat omdat wij constant meten. Een behandeling per week duurt 40 minuten. Wanneer het gewenste resultaat is behaald komen ze eens per maand terug voor onderhoud.”

Easyslim Purmerend heeft al heel veel wandelende reclameborden lopen. "We krijgen vaak geluiden van mensen die onze behandeling van mond-op-mond hebben gehoord.”

Voor meer informatie: Easyslim.nu Purmerend, Ampèrestraat 13M, T. 06 36 23 16 07 Purmerend@easyslim.nu