Amanda Peijters in haar reiskantoor aan huis.
Amanda Peijters in haar reiskantoor aan huis. (Foto: aangeleverd)

Travel Club Purmerend heropent feestelijk

PURMEREND - Op zaterdag 6 augustus tussen 12.30 en 15.00 uur zijn belangstellenden welkom om kennis te maken met Amanda Peijters. Amanda heeft vele jaren ervaring in de reisbranche en runt al sinds vele jaren haar eigen reisbureau aan huis. Door corona heeft de reisbranche 2 jaar stilgestaan waardoor zij noodgedwongen de keuze heeft gemaakt tijdelijk een bijbaan te nemen. 

Maak zaterdag kans op leuke prijzen

Nu de wereld weer open is en iedereen weer reisplannen heeft, is de tijd aangebroken om zich weer volledig te richten op haar reisbureau en haar passie, namelijk het samenstellen, adviseren van klanten en het boeken van reizen. Inmiddels zijn er al weer vele boekingen gemaakt en reizen haar klanten weer de hele wereld over.

Aan de Canberrastraat 3 bestiert ze een reiskantoor. "De meeste aanvragen, offertes en boekingen gaan via de app, mail of telefoon. Het is ook mogelijk een afspraak bij uw thuis of bij haar reiskantoor in te plannen", aldus Amanda. 

Specialist in cruises

Amanda is gespecialiseerd in cruises. Daar heeft zij zelf ook al veel ervaring mee. Ze kan er dan ook veel over vertellen. "Maatwerk reizen naar Amerika en Canada boek ik, maar ook stedenreizen, verre reizen, groepsreizen, Disneyland, actieve reizen en autovakanties." Zij kan ook zonvakanties van bekende organisaties als TUI & Corendon regelen. Daar krijg je dan persoonlijk advies en bereikbaarheid bij van haar. Zowel voor, tijdens en na je vakantie.

Kom je ook kijken op 6 augustus? Er zijn leuke prijzen te winnen. Mocht je nog vakantieplannen hebben en je hebt hulp of advies nodig en/of persoonlijke service zoeken? Mail of bel dan naar amanda@thetravelclub.nl Bellen kan ook, het nummer is 06 42 11 28 49.