Jazz aan het Water in het Twiske

REGIO - Op zondag 7 augustus valt er van 14.00 tot 17.00 uur weer te genieten van live jazz muziek aan het water bij Twiske Haven. 

Te beluisteren is het Heartbeat Trio, met als speciale gast saxofonist Henk Vincenten. Er is gratis entree, maar er is wel een consumptie verplicht bij Twiske Haven. Uiteraard zijn er ook diverse lekkere borrelhapjes en diner te bestellen (reserveren aanbevolen). Bij slecht weer vindt het optreden plaats onder de terrasoverkapping of binnen in het restaurant.

Meer info: www.twiskehaven.nl




Het Heartbeat trio bestaat uit drie ervaren muzikanten: pianist Joost Italianer, drummer Philip ten Bosch en bassist Eric Verkijk. Hun repertoire varieert van relaxte jazz en latin tot wat meer funky stukken. Voor deze gelegenheid hebben zij de Haagse saxofonist Henk Vincenten weten te strikken. Een muzikant met een enorme ervaring op jazzgebied, die zowel op alt- als op tenorsax een heerlijk warm geluid voortbrengt.

Er is gratis entree, maar wel een consumptie verplicht bij Twiske Haven. Uiteraard zijn er ook diverse lekkere borrelhapjes en diner te bestellen (reserveren aanbevolen). Bij slecht weer vindt het optreden plaats onder de terrasoverkapping of binnen in het restaurant.

Openingstijden in de zomervakantie:
Maandag en dinsdag van 10.30 – 18.00 uur
woensdag t/m zondag van 10.30 tot en met diner (te bestellen tot 19 uur)

Na de zomervakantie  (va 29 aug) sluiten we op woensdag en donderdag weer om 18.00 uur.ke

Wij houden van het buitenleven en delen dat graag met onze gasten. Je bent bij ons welkom voor goed en eerlijk eten en drinken en inspirerende activiteiten. Een relaxte plek met een stoere uitstraling waar iedereen op zijn gemak is en er even helemaal uit is.

Samen genieten van mooie streekproducten zoals sla en kruiden uit de Twiske moestuin, het lokale bier Saens Zoentje en natuurvlees van Schotse Hooglanders uit natuurparken zoals het Twiske. Kom gezellig lunchen in ons restaurant of op het ruime terras.

Teamuitje? Meeting? Jubileum? Iets te vieren met de familie?
Wij bieden volop leuke activiteiten en heerlijk eten voor groepen.
We stellen graag een mooi programma voor je samen !
Meer info: www.twiskehaven.nl

Reserveren via:
info@twiskehaven.nl
075 - 684 48 90